V: Na Brexit terug naar de goudstandaard?

juni 29th, 2016 door

Nu de stofwolken na het Brexit-referendum zijn opgetrokken, houdt V een pleidooi voor de goudstandaard waarbij hij John Maynard Keynes aanhaalt. die onterecht als tegenstander te boek staat.

Absoluut het beluisteren waard.

Wie doneerde aan de Clinton foundation?

juni 29th, 2016 door

Mede door de openbaar gemaakte emails van Hillarly Clinton komt aan het licht welke dubieuze rol de Clinton Foundation en zijzelf speelde door hand-en spandiensten te verlenen aan buitenlandse mogendheden en filantropie daarvoor als dekmantel gebruikte. Binnenkort verschijnt daar een film over “Clinton Cash’ naar het gelijknamige boek.

Ben Swann over Brexit

juni 29th, 2016 door

Volgens Ben Swann was de keuze voor #Brexit een overwinning van nationalisme op de globalisering. Niet zozeer migratie, bureaucratie, of het geldverslindend Brussel was het hoofdthema, maar het zelfbeschikkingsrecht van het Britse volk. Waarschijnlijk zullen andere lidstaten volgen waarmee de EU ophoudt te bestaan.

Hillary de Robot

juni 28th, 2016 door

Zucht (Sigh) staat er op er haar teleprompter, de bedoeling is dan dat je een diepe zucht slaakt in de voorgekookte wereld die politiek heet. Maar wat doet Robot Hillarly? Die spreekt het woord letterlijk uit. Waardoor duidelijk blijkt hoe anderen haar campagne aansturen.

In de afgelopen vier dagen kwamen 100,000 migranten vanuit N-Afrika aan in Europa

juni 28th, 2016 door

Al in 2011 schreven wij dat het geen goed plan zou zijn om Khadfaffi af te zetten omdat het zou leiden tot onvoorziene gevolgen, inmiddels blijkt wel wat daaronder moet worden verstaan. Niet alleen verkeert Libië in een burgeroorlog en kreeg ISIS vaste voet aan de grond, ook verschaft de chaos de gelegenheid aan miljoenen migranten die naar Europa willen komen om die kans daadwerkelijk te wagen. In de afgelopen vier dagen waren dat er al 100 000. Naar schatting slechts zes procent van de migranten die vorig jaar op deze wijze Europa zijn binnen gekomen is uitgezet.

Bron: 10,000 migrants cross from North Africa to Italy in just FOUR DAYS | Daily Mail Online

Tegen deze logica valt niks tegenin te brengen

juni 27th, 2016 door

Intermittent Fasting – Vasten met Tussenpozen voordelen interview met drs. Richard de Leth

juni 27th, 2016 door

Bijna in alle dieetboeken en overheidgesubsideerde voedingscentra  wordt benadrukt dat je vijf keer per dag kleine maaltijden moet nemen om je stofwisseling op pijl te houden. Wie zich echter vergewist in hoe onze voorouders leefden, weet dat ze van de jacht moesten leven en periodes moesten zien te overleven waarin voedsel schaars was. Daarom is het, vanuit biologisch evolutionair standpunt, logischer om minder vaak te eten.

Deze manier van eten, waarin je dat eetpatroon probeert na te bootsten, wordt ook intermittent fasting genoemd. Er bestaan verschillende varianten; de meest gebruikelijke is dat je 16 uur niks eet en dan jezelf een ruimte geeft van acht uur waarin je maaltijden nuttigt. Dat klinkt zwaarder dan het is. Feitelijk komt het erop neer dat je niks meer consumeert na je hoofdmaaltijd, zeg om 1900. Als je om 2300 naar bed gaat en om 7 uur weer opstaat, neem jij je eerste maaltijd weer pas om 1100. Ik zou zeggen: probeer het eens. Vele sterren claimen er veel baat bij te hebben.


Ikzelf ben het ook gaan proberen sinds een aantal weken.. Het is mij inderdaad opgevallen dat je minder honger krijgt. Toen ik 5 maaltijden per dag probeerde naar binnen te werken, dacht ik voortdurend aan eten. Tweede voordeel is dat je ook een stuk meer geniet van je maaltijden. Een nadeel is wel dat ik mij afvraag in hoeverre het te handhaven is, nu met de vakantie is het aardig te doen, maar ik vrees dat ik in een stressvollers periode snel naar eten grijp.

Tegenstanders Brexit betreuren het dat blanken mochten stemmen in hun eigen land

juni 26th, 2016 door

V over #Brexit

juni 25th, 2016 door

Terwijl u en ik nog steeds n een jubelstemming verkeren, is V the Guerilla economist er om ons uit de droom te helpen. Volgens de geheimzinnige analist  ging het Brexit- referendum helemaal niet over soevereiniteit of de wil van het volk maar spelen economische motieven de doorslag. De werkelijke reden is dat Europa stervende is en Britse banken fijntjes aanvoelen dat er niks meer te halen valt. V blijft volhouden dat ons in het najaar een ramp van megaproporties staat te wachten als Deutsche Bank omvalt. Dat zou ons continent terug kunnen brengen naar een welvaartsniveau die wij associëren met derde wereld landen.

Happy Brexit & fuck all!

juni 24th, 2016 door

En wie bleef er wakker vannacht om voor u de Brexit te volgen? Zonder sigaretten (op) drank (op) en levensgevaarlijke stimulerende drugs (ook op)? Nou? Goed, ik mag dan een mislukte prepper zijn maar ik had nog wel voor een week koffie dus ik zit nu te stuiteren in mijn stoel, er rammelt een enorme bruine beer aan de poort en mijn maag draait sowieso al om van pure euforie. O, the joy of my spirit! it is uncaged! it darts like lightning! (Om Walt Whitman er maar eventjes aan de haren bij te trekken). Als geboren anarcho-liberaal en gesjeesde punk kan ik de Brexit niet anders dan geweldig vinden.

Lees de hele bijdrage: Happy Brexit & fuck all! – HP/De Tijd

Paul Joseph Watson: Nu begint de strijd echt pas echt

juni 24th, 2016 door

Hilarische video van Paul Joseph Watson met een ernstige boodschap: de strijd is nog lang niet gestreden. Het ligt in de lijn der  verwachtingen dat een economische ineenstorting of terroristische aanslag wordt aangewend om het Verenigd Koninkrijk alsnog binnen de EU te houden.

Nauwelijks kans op werk voor vluchtelingen

juni 24th, 2016 door

Gemeenten zijn bang dat 90 % van de vluchtelingen die de afgelopen jaren naar Nederland zijn gekomen niet of nauwelijks werk zullen vinden. Dat blijkt uit een enquête van Kennisplatform Integratie en Samenleving onder 200 gemeenten. Meer dan de helft van de mensen (60%) heeft eerst een opleiding nodig of moet geactiveerd worden. Zo’n 30 % is helemaal niet aan werk te helpen volgens de ondervraagde gemeenten.

Source: Nauwelijks kans op werk voor vluchtelingen | NOS

Het is volbracht

juni 24th, 2016 door

Schermafdruk van 2016-06-24 05:42:52


Brexit-virus slaat over op rest van de lidstaten

juni 24th, 2016 door

Brexit fraude op video vastgelegd?

juni 24th, 2016 door

Kiezers zouden een potlood hebben gekregen en video suggereert dat een waarnemer  een stembiljet uitgumt.